За нас | Taskforce
&#x;&#x;

За нас

За компанијата

Taskforce е компанија која обезбедува консултантска и административна поддршка од разновиден карактер, вклучувајќи здравствeни услуги, осигурување и маркетинг. Со цел нашите клиенти целосно да го посветат своето внимание на нивните задачи, Taskforce овозможува долготрјана и значителна оптимизација на администpaтивните процеси

Зошто Македонија


Македонија се наоѓа помеѓу Грција и Србија и се покажа како една од земјите која е идеална
дестинација за надворешни услуги (‘аутсорсинг’). Неколку причини за тоа се:

 

002-creative

Образование

Македонија се покажа со високо квалитетен кадар. Голем е бројот на млади кои завршуваат додипломски студии, а исто така и често се насочуваат кон дипломски и постдипломски студии

003-language

Владеење на Англискиот јазик

Образовниот систем во Македонија ги охрабрува младите за да го учат англискиот јазик како втор јазик кој е воведен во образовните програми како дел од основната настава па се до факултетски програми.

004-placeholder

Локација

Македонија е лоцирана во јужно-источна Европа. Поседува два меѓународни аеродроми кои овозоможуваат летови до Европа, Обединетите Американски Држави и други држави и континети

001-economics

Економија

Економските улови во Македонија ни дозволуваат со сигурност да кажеме дека со нашиот тим ќе добиете најголема вредност за Вашите пари од било кој друг во светот

Our team

Family is also part of our story, as our executive team members are the American born sons and grandsons of Macedonian immigrants who departed Europe after World War I. Our CEO is a dual national and our Director of Operations is a Macedonian born cousin—reunited after nearly a century apart.

ron-bova-img-1
Ron Bova
Chief Business Development Officer
Dean-Smith-img-1
Dean Smith
Chief Operations Officer North America
Pande
Pande Bocevski
Chief Operations Officer Europe
david (1)
David Boucher
Chief Strategy Officer
Vasil
Vasil Dimovski
Chief Information Officer
daniel-smith-img-1
Daniel Smith
Chief Legal Officer

Пишете ни!

Нашиот тим е тука да ви помогне и одговори на сите Ваши прашања.
Ве очекуваме.