Што Нудиме

Медицински услуги

Taskforce е предводник во развој на услуги за медицинско кодирање во реално време која им овозможува на нашите клиенти брза исплата на пари.

Грижа за пациенти

Флексибилните медицински сервиси за техничка поддршка ги пополнуваат празнините во Вашата организација, од проектно базирани ангажмани до целосно управување на влезни и излезни комуникации со пациенти.

Осигурување

Нудиме широка палета на услуги за осигурителни компании и агенции.

Логистика

Сигурно управување со логистички сервиси, посебно прилагодени на потребите на нашите клиенти.

Сметководство

Тимот за сметководство на Taskforce е во партнерство со мали бизниси и компании со цел да ја зголемат продуктивноста, да ја подобрат ефикасноста и да ги намалат трошоците.

Побарајте подетални информации

    Сведоштва

    За само 4 месеци, Taskforce ја промени мојата перцепција за аутсорсинг. Не се работи за заштеда на пари, туку за надградување на можностите со партнер што е со тебе за целото време. 

    – Danny Hinchliffe @ Avoca Insurance Holdings

    Taskforce e одличен партнер на АП. Тие ни овозможија да се фокусираме на продажба и услуги, наместо на некои од надворешните задачи поврзани со нашата индустрија. Нивниот квалитет на работа е исклучителен.

    – Denise Newman @Assured Partners