За Нас

За Компанијата

Taskforce е компанија која обезбедува консултантска и административна поддршка од разновиден карактер, вклучувајќи здравствeни услуги, осигурување и маркетинг. Со цел нашите клиенти целосно да го посветат своето внимание на нивните задачи, Taskforce овозможува долготрајна и значителна оптимизација на администpaтивните процеси.

Години постоење
+
Вработени
Канцеларии во МК, ЕУ и САД
Клиенти

Taskforce е горд партнер со

Образование

Македонија одсекогаш нудела високо квалитетен кадар. Голем е бројот на млади кои завршуваат додипломски студии, а исто така и често се насочуваат кон постидпломски и магистерски студии.

Владеење на
Англискиот јазик

Образовниот систем во Македонија ги охрабрува младите да го учат Aнглискиот јазик како втор јазик кој е воведен во образовните програми и е дел од основнато образование, па се до факултетски програми.

Локација

Македонија е лоцирана во Југоисточна Европа. Поседува два меѓународни аеродроми кои овозоможуваат летови до Европа, Соединетите Американски Држави и други држави и континети.

Економија

Економските улови во Македонија ни дозволуваат со сигурност да кажеме дека со нашиот тим ќе добиете најголема вредност за Вашите пари од било кој друга аутсорсинг компанија во светот.

Нашиот Тим

Семејството е дел од нашата приказна, бидејќи нашиот извршен тим е составен од синови и внуци на Македонски емигранти кој допатуваа во Соединетите Американски Држави по Првата Светска Војна.

Chief Executive Officer
Chief Financial Officer
Chief Business Development Officer
Chief Operations Officer
North America
Chief Operations Officer Europe
Chief Information
Officer

”Задоволни сме од услугите на Taskforce за медицинско кодирање во реално време. Нашите центри за итна грижа се потпираат врз прецизно кодирање за соодветна наплата кај нашите пациенти и компаниите кои им нудат здравствено осигурување. Ова е најдобрата пракса за максимум да се зголеми нашиот приход. Услугите на Taskforce кои се ефикасни и доверливи ни овозможуваат да се фокусираме на она што најдобро го правиме-грижата за пациенти во нашата заедница и обезбедувањето на позитивно искуство кај нас.“

- Директор за апликации и поддршка

Заинтересирани сте за соработка?