Скот Наумофф

scott-naumoff-img-1

President

За Скот

Скот e претседател и негов фокус е Маркетинг и Менаџмент. Завршил студии по маркетинг на Универзитето Обурн. Скот има повеќе од 25 години искуство во индустријата за бенефиции за работници за Fortune 500 компании во Вашингтон, Колумбус, Охајо, Сан Франциско, Чарлстон и Шарлот.