Развивајте го вашиот Бизнис

Нашите професионални тимови ги подобруваат процесите и ја зголемуваат продуктивноста.

Дознајте повеќе

Тука сме да ви ги одговориме сите прашања што ги имате.

За само 4 месеци, Taskforce ја промени мојата перцепција за аутсорсинг.

- Danny Hinchliffe (Avoca Insurance Holdings)

TASKFORCE

Тим од образувани професионалци и експерти за анализирање, испитување или расрешување на одреден проблем.

Медицински Услуги

Taskforce е предводник во развој на услуги за медицинско кодирање во реално време која им овозможува на нашите клиенти брза исплата на пари.

Осигурување

Нудиме широка палета на услуги за осигурителни компании и агенции.

 

 

 

Сметководство

Тимот за сметководство на Taskforce е во партнерство со мали бизниси и компании со цел да ја зголемат продуктивноста, да ја подобрат ефикасноста и да ги намалат трошоците.

Специјализирани услуги

Нашата платформа и специјализираните услуги можат виртуелно да ја поддржат секоја деловна операција.

 

За Компанијата

Taskforce е компанија која обезбедува консултантска и административна поддршка од разновиден карактер, вклучувајќи здравствeни услуги, осигурување и маркетинг. Со цел нашите клиенти целосно да го посветат своето внимание на нивните задачи, Taskforce овозможува долготрјана и значителна оптимизација на администpaтивните процеси.

avoca-logo

Danny Hinchliffe - Avoca Insurance Holdings

За само 4 месеци, Taskforce ја промени мојата перцепција за аутсорсинг. Не се работи за заштеда на пари, туку за надградување на можностите со партнер што е со тебе за целото време. Тимот што го имаме е исклучително интелигентен, вреден и возбуден што работи со нас. Сум користел друга аутсорсинг компанија повеќе од 10 години, и промената со Taskforce вдахна нов живот во нашите можности, што не верувам дека друга компанија би постигнала. Енергијата на Taskforce e заразна, најдобар потег што било кога сум го направил.

Denise Newman - Assured Partners

Taskforce e одличен партнер на АП. Тие ни овозможија да се фокусираме на продажба и услуги, наместо на некои од надворешните задачи поврзани со нашата индустрија. Нивниот квалитет на работа е исклучителен.

download

Craig A. Kraffert, MD - CK Derm

Кликнете на овој линк за да ја погледнете видео препораката од нашиот клиент, Др. Крег Краферт.

Претплатете се

Бидете во тек со најновите случувања поврзани со Taskforce