Контакт

Контактирајте не' во било кое време!

New Project (4)

Тенеси

 Јавете се

Рон Бова 630.710.2222

Дин Смит 865.386.5903

Адреса

Ноксвил

6513 Kingston Pike  STE 201;
Knoxville, TN 37919 - 4848

Пратете ни емаил

New Project (5)

Македонија - Канцеларија Битола

 Јавете се

Канцеларија Битола
+389 47 222 144

Канцеларија САД
+1- 865-383-7200

Адреса

Примарна канцеларија

Арон Ароести, 1, 7000 Битола

Секундарна канцеларија
Билбил Камен 1, 7000 Битола

Пратете ни емаил

Македонија - Канцеларија Скопје

 Јавете се

Канцеларија Скопје
+389 2 315 0975

Канцеларија САД
+1- 865-383-7200

Адреса

Примарна канцеларија

Лазар Личеноски 23, 1000, Скопје

Секундарна канцеларија
ТЦЦ Плаза, Бул. Октомвриска Револуција 2, 1000, Скопје

Пратете ни емаил

Македонија - Канцеларија Прилеп

Адреса

Александар Македонски 43, 7500, Прилеп

 

Пратете ни емаил

New Project (6)

Хрватска

Јавете се

Канцеларија УСА
+1 (865) 383-7200 ext.127

Адрес

Самобор

Личка 8
10430 Самобор , Хрватска

 

Пратете ни емаил

#JoinTheForce

Ние во Таskforce веруваме дека здрава и среќна култура на работење е клучна: Твојата работна етика треба да го движи целиот твој живот преку надградување на вештини, градење самодоверба, развивање значајни деловни врски, и креирање импактни лидерски можности.

За да се придружите на нашиот тим во Битола, испратете го Вашето CV на: apply@taskforcebpo.com

За да се придружите на нашиот тим во Скопје, пратете CV на: apply.skopje@taskforcebpo.com

Нашите локации