Chief Financial Officer

Џаред дипломираше на Универзитетот од Тенеси, насока Финансии и Сметководство. Тој беше назначен како Поручник во артилериската единица на Армијата на САД, и успеа да се издигне до ранк на Капетан. Џаред извршуваше повеќе позиции во 18тата бригада во Форт Браг, Северна Каролина. и служеше две тури во Авганистан. После воениот рок, Џаред се приклучи на TIS Insurance Services, Inc. каде што специјализира во нудење осигурителни и менаџмент програми за медицински/социјални организации, ИТ, и разни други индустрии. Во 2015, Џаред со партнерите ја основа Taskforce, каде што ги надгледува финансиските и стратешките насоки на компанијата. Џаред живее во Ноксвил, Тенеси, со неговата сопруга Витни и трите деца, Кенан, Виви и Хенри.