Почетна | Taskforce

Развивајте го вашиот
Бизнис
Нашите професионални тимови ги подобруваат процесите и ја зголемуваат продуктивноста. Дознајте повеќе
ЗоштоTaskforce? Нашиот тим од Американски и Европски професионалци регрутираат
и управуваат со талентирани и високо едуцирани кадри од нашите
сервисни центри во Република Македонија
Дознајте повеќе
Специјалицирани Решенија
за секаков бизнис
Специјализирани услуги Ние работиме со нашите партнери за да развиеме специјализирани решенија преку уникатни тимови од специјалисти кои решаваат било каква дефинирана задача или бизнис потреба. Медицински услуги Осигурителни услуги Сметководство

Taskforce

Именка

Тим од образувани професионалци и експерти за анализирање, испитување или расрешување на одреден проблем.

Наши услуги

Медицински Услуги

Taskforce е предводник во развој на услуги за медицинско кодирање во реално време која им овозможува на нашите клиенти брза исплата на пари.

Услуги за осигурување

Нудиме широка палета на услуги за осигурителни компании и агенции.

Сметководство

Тимот за сметководство на Таскфорс е во партнерство со мали бизниси и компании со цел да ја зголемат продуктивноста, да ја подобрат ефикасноста и да ги намалат трошоците.

Специјализирани услуги

Нашата платформа и специјализираните услуги можат виртуелно да ја поддржат секоја деловна операција

Што викаат клиентите за нас

Голема независна осигурителна холдинг-компанија, САД
Главен оперативен директор

За само четири месеци, Taskforce ја промени мојата перцепција за ‘аутсорсинг’. Не се работи за заштедување на паритуку за надградување на Вашите можности со партнер кој е со Вас до крајТимот со кој што работиме е исклучително паметенработлив и возбуден што работи со насГи користев услугите на друга аутсорсинг компанија повеќе од 10 години, но повеќе неПреминувањето во Taskforce придонесе ново гледиште за нашите способности и персоналшто не верувам дека друга компанија го поседува. Енергијата во Taskforce е заразнанајдобар потег што досега сум го направил.” 

Mike
Главен извршен директор на Clarus Hall

Работењето со Taskforce беше стратешка промена за нашиот делоден моделУслугата која што ние сакаме да им ја дадеме на нашите партнери, е иста со примерот на Taskforce.  Би ги препорачал секому кој сака бизнисот да го прошири и да вработи вреден тим!” 

Голема независна осигурителна холдинг-компанија, САД
Главен оперативен директор

За само четири месеци, Taskforce ја промени мојата перцепција за ‘аутсорсинг’. Не се работи за заштедување на пари, туку за надградување на Вашите можности со партнер кој е со Вас до крај. Тимот со кој што работиме е исклучително паметен, работлив и возбуден што работи со нас. Ги користев услугите на друга аутсорсинг компанија повеќе од 10 години, но повеќе не. Преминувањето во Taskforce придонесе ново гледиште за нашите способности и персонал, што не верувам дека друга компанија го поседува. Енергијата во Taskforce е ‘заразна’, најдобар потег што досега сум го направил.

MIKE
Главен извршен директор - Clarus Hall

Работењето со Taskforce беше стратешка промена за нашиот делоден модел. Услугата која што ние сакаме да им ја дадеме на нашите партнери, е иста со примерот на Taskforce. Би ги препорачал секому кој сака бизнисот да го прошири и да вработи вреден тим!

Директор за апликации и поддршка

Задоволни сме од услугите на Taskforce за медицинско кодирање во реално време. Нашите центри за итна грижа се потпираат врз прецизно кодирање за соодветна наплата кај нашите пациенти и компаниите кои им нудат здравствено осигурување. Ова е најдобрата пракса за максимум да се зголеми нашиот приход. Услугите на Taskforce кои се ефикасни и доверливи ни овозможуваат да се фокусираме на она што најдобро го правиме-грижата за пациенти во нашата заедница и обезбедувањето на позитивно искуство кај нас.

Ко-основач и извршен директор

Фантастично e да се работи со Taskforce. Пристапот до квалитетен кадар кој го имаат е супер. Се надеваме на поблиска соработка со нив и да ги искористиме нивните ресурси. Јас би ги препорачал секому, нема да бидете разочарани.

Пишете ни'!

Нашиот тим е тука да ви помогне и одговори на сите Ваши прашања.
Пишете ни