Специјализирани услуги
&#x;&#x;

Специјализирани услуги

Специјализирани Услуги

Со користење на моделот ‘Train the Trainer’, можеме брзо и ефикасно да основаме тим кој ќе може да примени било какво специјализирано решение.
Подолу се прикажани неколку примери:

Customized Services

Со користење на моделот ‘Train the Trainer’, можеме брзо и ефикасно да основаме тим кој ќе може да примени било какво специјализирано решение.
Подолу се прикажани неколку примери:

Намалување на трошоци

Тим од 20+ вработени е посветен на национално признаена консултантска компанија која е специјализирана за намалување на периодичните трошоци на компаниите, без оглед на индустријата, со преговори за најдобра стапка по класа, исправување на грешки во наплата и стандардизирање/нормирање на нивоата на услуга со продавачите на нивните клиенти. Ова се клиенти кои се помеѓу најдобрите компании во светот.

Сметководство

Извршување основни сметководствени услуги, наплата и внесување на податоци во програма која што поврзува осигурани работниците (даночно обврзани) со работодавачите кои имаат потреба од постојана работна сила.

Адвертајзинг

Taskforce нуди супериорна подршка за маркетинг потребите на нашите клиинти. Од креативен дизајн и водење на кампањи, па се до веб дизајн и СЕО, ние ќе ја реализираме Вашата стратегија и ќе помогнеме во менаџирањето на Вашиот дигитален отпечаток

Контрола на квалитет

Нашиот тим за проверка на квалитет брои повеќе од 20 вработени и извршува контрола на квалитет од далечина, органириза посети, врши истражувања, и прави POS/POP водичи за инсталација за стотици локации низ САД, за Fortune 500 корпорации. Секоја недела, Taskforce тимот врши контрола на квалитетот на 1000 до 2000 локации низ САД.

Логистика

Нашиот тим за логистика брои повеќе од 150 вработени, извршува логистика на далечина и испорака за најголемата компанија за флаширана вода во западната хемисфера. Секој ден, тимот на Taskforce прави 4000+ повици за зачувување на највисоките стандарди во индустријата.

Далечинска контрола и анкети за осигурување

Спроведување далечинска контрола и анкети за осигурување, закажување лични посети, поставување водичи за ПОС/ПОП инсталации за стотици илјади локации ширум светот за Fortune 500 корпорации. Секоја недела тимот на Taskforce го проверува квалитетот на 1000 до 2000 локации низ САД.

cube

American Know How | European Quality | Macedonian Value