Скот Наумофф | Taskforce
&#x;&#x;

Скот Наумофф

President

Контакт Инфо

За Скот

Скот e претседател и негов фокус е Маркетинг и Менаџмент. Завршил студии по маркетинг на Универзитето Обурн. Скот има повеќе од 25 години искуство во индустријата за бенефиции за работници за Fortune 500 компании во Вашингтон, Колумбо, Охајо, Сан Франциско, Чарлстон и Шарлот.