Придружете се | Taskforce
&#x;&#x;

Придружете ни се

#JointheForce

Ние во Таskforce веруваме дека здрава и среќна култура на работење е клучна: Твојата работна етика треба да го движи целиот твој живот преку надградување на вештини, градење самодоверба, развивање значајни деловни врски, и креирање импактни лидерски можности

За да се придружите на нашиот тим во Битола, испратете го Вашето CV на: apply@taskforcebpo.com
TЗа да се придружите на нашиот тим во Битола, испратете го Вашето CV на: apply.skopje@taskforcebpo.com
cube

American Know How | European Quality | Macedonian Value