Нашиот тим се состои од експерти за осигурување кои целосно го посветуваат своето внимание за подобра оптимизација на административниот обем на работа. Дозволете им на Вашите менаџери и агенти да се фокусираат на услугите додека ние се грижиме за се останато. Сето ова им овозможува на нашите клиенти целосно да се посветат на нивните клиенти.

Скалабилност
Високо образувани професионалци
Директна линија на комуникација
Помали Загуби

Услуги за полиси

 • Проверка на осигурителни полиси
 • Испраќање на полиси
 • Процесирање на обнова
 • Процесирање на барање за промена на полиси

Бенефиции

 • Внесување и ажурирање
 • Медицинска ревизија
 • Цитирање од мала група
 • Додавање / бришење
 • Преземање на документи
 • Cobra Enrollment
 • Чистење со апликација

Кориснички услуги

 • Проспекти и истражување на пазар
 • lead gen услуги
 • Влезни сервисни центри
 • Контакт со клиентите/превозниците

Услуги за исплата

 • Наредба за трчање со загуба
 • Пресметка за модификација на искуство
 • Следење на приговорите
 • Резиме за загуба на премија
 • Внесување приговор

Внесување на податоци

 • Апликации
 • Сертификати
 • Внесување на деловни податоци
 • Конверзија на книговодствени книги
 • Интеграција на наследство
 • Лиценцирање

MGA и Големопродажни услуги

 • Поднесување на податоци за внесување и одобрување
 • Евалуација на ризик
 • Подготовка на цитати и резиме
 • Брокерско фактурирање
 • Обврзувачка политика
 • Полиса за испраќање
 • Издавање полиса Наредба за инспекција
 • Ревизија нарачка и наплата
 • NoC и враќање на работа
 • ExMod извештаи и проекции

Сметководство и Наплата

 • Директно фактурирање на сметки
 • statement reconciliation
 • Усогласување на плаќање преку Интернет
 • Следење на извештајот за трошоци

Ако сакате да дознаете повеќе за нашиот Оддел за Осигурување, симнете ја нашата брошура. Исто така можете да не контактирате директно и ќе закажеме состанок во најбрзо можно време.