Логистика


Тaskforce со својот 24/7 ангажман надгледува 1.5+ милиони пратки на годишно ниво, по највисоки стандарди за квалитет. Обезбедуваме сигурни, исплатливи и ефикасни услуги за управување со логистика, специјално прилагодени на потребите на нашите клиенти. Тимот за логистика на Taskforce, стратешки креиран за секој посебен клиент, моментално се состои од 250+ вработени и оперира како централизирана канцеларија за логистика за приватна компанија за флаширана вода во Соединетите Американски Држави.

Скалабилност
Високо Образован Тим
24/7 Ангажман

Централизирана канцеларија за испраќање

 • Управување со 1,5 милиони + излезни/влезни пратки
 • Идентификување на какви било проблеми во производството
 • Поставување и следење на сите локации
 • Ефикасно комуницирање со возачите
 • Брзо реагирање за да се обезбеди ефикасен процес на испорака
 • Соработка со складовите и тимовите за полнење

Транспорт Менаџмент

 • Закажување
 • Планирање
 • Испраќање
 • Следење
 • Внесување на податоци

Услуги за клиенти

 • Посветени тимови
 • Извршување повици
 • Управување со сметки

Аналитика на податоци

 • Power BI
 • Изработка на извештаи за следење и подобрување на оперативната ефикасност

Сметководсво

 • Побарувања
 • Исплаќања
 • Фактурирање

Управување со складови

 • Поддршка при складирање и доставување

24/7 Активности

 • After Hours Support
 • Weekend Support
 • Tracking and Tracing

Ако сакате да дознаете повеќе за нашиот оддел за логистика, ве молиме преземете ја нашата брошура. Можете исто така да не контактирате директно, со задоволство би закажале повик во најскор можен рок.