Тука сме за да го одговориме било кое прашање што го имате

  За подетални информации, контактирајте ги нашите лица за контакт

  Чикаго

  Ron Bova

  ron@taskforcebpo.com

  630-710-2222

  Ноксвил

  Dean Smith

  dean@taskforcebpo.com

  865-386-5903

  Чарлстон

  Scott Naumoff

  scott@taskforcebpo.com

  704-905-6527

  Македонија – Битола

  +389 47 222 144 contact@taskforcebpo.com

  Примарна Канцеларија: Арон Ароести 1
  Секундарна Канцеларија: Билбил Камен 1 1, 7000 Битола

  Македонија – Скопје

  +389 2 3440 306 contact@taskforcebpo.com

  Примарна Канцеларија: Лазар Личеноски 23
  Секундарна Канцеларија: ТЦЦ Плаза, Октомвриска Револуција, 1000, Скопје

  Ние во Таskforce веруваме дека здрава и среќна култура на работење е клучна: Твојата работна етика треба да го движи целиот твој живот преку надградување на вештини, градење самодоверба, развивање значајни деловни врски, и креирање импактни лидерски можности.