За Компанијата

Taskforce е компанија која обезбедува консултантска и административна поддршка од разновиден карактер, вклучувајќи здравствeни услуги, осигурување и маркетинг. Со цел нашите клиенти целосно да го посветат своето внимание на нивните задачи, Taskforce овозможува долготрајна и значителна оптимизација на администpaтивните процеси.

+
Вработени
+
Клиенти
MK, САД и ЕУ канцеларии
Години постоење

Зошто Македонија?

Република Македонија, со идеална местоположба помеѓу Србија и Грција, прераснува во идеална светска аутсорсинг дестинација поради неколку причини:

  • Образование: Македонија одсекогаш нудела високо квалитетен кадар. Голем е бројот на млади кои завршуваат додипломски студии, а исто така и често се насочуваат кон постидпломски и магистерски студии.
  • Познавање на Англиски јазик: Образовниот систем во Македонија ги охрабрува младите да го учат Aнглискиот јазик како втор јазик кој е воведен во образовните програми и е дел од основнато образование, па се до факултетски програми..
  • Локација: Македонија е лоцирана во Југоисточна Европа. Поседува два меѓународни аеродроми кои овозоможуваат летови до Европа, Соединетите Американски Држави и други држави и континети.
  • Економија: Економските улови во Македонија ни дозволуваат со сигурност да кажеме дека со нашиот тим ќе добиете најголема вредност за Вашите пари од било кој друга аутсорсинг компанија во светот.

Запознајте го нашиот тим

Семејството е дел од нашата приказна, бидејќи нашиот извршен тим е составен од синови и внуци на Македонски емигранти кој допатуваа во Соединетите Американски Држави по Првата Светска Војна.

Раководство по сектори

Aнастасија Додовска – Vice President Of Operations
Дана Дав– Vice President – Healthcare Client Success
Челзи Вејк – Insurance Client Success Manager
Чад Менинг – Director, Logistics Services
Марина Костовска – Insurance Division Manager
Марија Ѓоршевска – Human Resources Director
Mарија Николовска – Vice President Of Operations
Александра Лазаревска – Logistics Division Manager
Лидија Ташковска – Healthcare Division Manager
Марија В. Милитар – Financial Controller
Бојан Стаматов – Marketing Manager
Марија Поповски – Customer Care Division Manager
Билјана Кузмановска – Human Resources Manager

Прочитатјте повеќе за најновите трендови во индустријата на нашиот Блог

blog
SOC Certified
People Oriented Company