Дин Смит | Taskforce
&#x;&#x;

Дин Смит

Chief Operations Officer North America

Контакт Инфо

За Дин

Дин e претседател за деловен развој во Taskforce кој ги следи стратегиите за продажба и управвуа со односите со главните клиенти на компанијата. Уште од самиот почеток, Дин е целосно посветен во креирање и спроведување на специјализирани услуги за нашите клиенти.
Пред основањето на Taskforce, Дин служел во извидничка коњица и бил командант на чета во одликуваниот 187ми воздушен пешадсики полк на 101-та воздушна дивизија. Исто така, Дин е Воен ренџер, борбен ветеран на Решителна мисија за поддршка со седиште во Авганистан и е добитник на Бронзена Звезда.
Дин се стекнува со диплома за финансии на Универзитот во Тенеси. Тој, заедно со својата сопруга Кетрин живеат во Ноксвил, Тенеси.