Панде Боцевски | Taskforce
&#x;&#x;

<h1 style=”text-align: center;”>Панде Боцевски</h1>

General Manager

Контакт Инфо

За Панде

Панде е ЦОО за Европскот регион и раководи со сите операциски сегменти, продажба и имплементациски иницијативи. Тој е дипломец на факултетот за економија и социјални науки при Универзитетот во Пловдив. Пред да се придружи на Таскфорс, тој работеше на разлини менаџерски позиции во угостителската индустрија во САД преку 13 години.